Risotto met spinazie, ricotta, kerstomaten uit de oven en hamchips
door Gema Gomez


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 90 g Parmaham
- 250 g kerstomaten
- 2 sjalotten
- 500 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt
- 320 g arboriorijst
- 200 g ricotta
- 1,5 dl droge witte wijn
- 2 gevogeltebouillonblokjes
- 1/2 kl fijne suiker
- 7 el olijfolie
- peper
- zout
- 90 g Parmaham
- 250 g kerstomaten
- 2 sjalotten
- 500 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt
- 320 g arboriorijst
- 200 g ricotta
- 1,5 dl droge witte wijn
- 2 gevogeltebouillonblokjes
- 1/2 kl fijne suiker
- 7 el olijfolie
- peper
- zout