Risotto met spinazie, ricotta, kerstomaten uit de oven en hamchips
door Gema Gomez


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 90 g Parmaham
 - 250 g kerstomaten
 - 2 sjalotten
 - 500 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt
 - 320 g arboriorijst
 - 200 g ricotta
 - 1,5 dl droge witte wijn
 - 2 gevogeltebouillonblokjes
 - 1/2 kl fijne suiker
 - 7 el olijfolie
 - peper
 - zout
 
- 90 g Parmaham
 - 250 g kerstomaten
 - 2 sjalotten
 - 500 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt
 - 320 g arboriorijst
 - 200 g ricotta
 - 1,5 dl droge witte wijn
 - 2 gevogeltebouillonblokjes
 - 1/2 kl fijne suiker
 - 7 el olijfolie
 - peper
 - zout
 
