Recept zoekresultatenRavioli van rapen met ricotta en sauce vierge
Recept zoekresultatenRavioli van rapen met ricotta en sauce vierge
Delhaize logo
  • Ravioli van rapen met ricotta en sauce vierge
    B

Ravioli van rapen met ricotta en sauce vierge

Ravioli van rapen met ricotta en sauce viergeB
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 heel grote rapen
  • 1 biocitroen
  • 250 g ricotta
  • Espelettepeper
  • zout
  • 100 g ‘halfgedroogde en gemarineerde tomatenschijfjes in basilicum’ Sud’n’Sol (1 schaaltje) (voor de sauce vierge)
  • 60 g babykappertjes (uitgelekt gewicht) (voor de sauce vierge)
  • 1,5 dl slaolie (voor de sauce vierge)
  • 1/2 bussel bladpeterselie (voor de sauce vierge)
  • 4 heel grote rapen
  • 1 biocitroen
  • 250 g ricotta
  • Espelettepeper
  • zout
  • 100 g ‘halfgedroogde en gemarineerde tomatenschijfjes in basilicum’ Sud’n’Sol (1 schaaltje) (voor de sauce vierge)
  • 60 g babykappertjes (uitgelekt gewicht) (voor de sauce vierge)
  • 1,5 dl slaolie (voor de sauce vierge)
  • 1/2 bussel bladpeterselie (voor de sauce vierge)