Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Moederdag 💐
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Ravioli van rapen met ricotta en sauce vierge
Recept zoekresultaten
Ravioli van rapen met ricotta en sauce vierge
Ravioli van rapen met ricotta en sauce vierge
Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
4
heel grote rapen
1
biocitroen
250 g
ricotta
Espelettepeper
zout
100 g
‘halfgedroogde en gemarineerde tomatenschijfjes in basilicum’ Sud’n’Sol (1 schaaltje) (voor de sauce vierge)
60 g
babykappertjes (uitgelekt gewicht) (voor de sauce vierge)
1,5 dl
slaolie (voor de sauce vierge)
1/2 bussel
bladpeterselie (voor de sauce vierge)
4
heel grote rapen
1
biocitroen
250 g
ricotta
Espelettepeper
zout
100 g
‘halfgedroogde en gemarineerde tomatenschijfjes in basilicum’ Sud’n’Sol (1 schaaltje) (voor de sauce vierge)
60 g
babykappertjes (uitgelekt gewicht) (voor de sauce vierge)
1,5 dl
slaolie (voor de sauce vierge)
1/2 bussel
bladpeterselie (voor de sauce vierge)