Recept zoekresultatenPavlova met rode vruchten
Recept zoekresultatenPavlova met rode vruchten
Delhaize logo
D

Pavlova met rode vruchten

Pavlova met rode vruchtenD
Gemiddeld
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
10 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 250 g bloemsuiker
  • 1 el witte wijnazijn
  • 4 eiwitten op kamertemperatuur
  • 1 el maïzena
  • 500 g rodevruchtenmengeling
  • 3,5 dl vloeibare room
  • 3 el bloemsuiker
  • 2 mespunten vanillepoeder
  • 250 g bloemsuiker
  • 1 el witte wijnazijn
  • 4 eiwitten op kamertemperatuur
  • 1 el maïzena
  • 500 g rodevruchtenmengeling
  • 3,5 dl vloeibare room
  • 3 el bloemsuiker
  • 2 mespunten vanillepoeder

Begin met koken

: 20 min.
  1. 1
    Verwarm de oven voor op 150°C (met hete lucht).
  2. 2
    Zet een bord op een blad bakpapier en teken de vorm af.
  3. 3
    Klop de eiwitten stijf en voeg beetje bij beetje de suiker toe terwijl je blijft kloppen. Voeg de azijn, de maïzena en het vanillepoeder toe en klop nog 1 minuut verder. Giet de bereiding in een spuitzak met gladde spuitmond en vul de cirkel, die getekend is op het bakpapier. Ga een tweede keer langs de buitenkant van de meringue zodat de zijkant hoger is dan de binnenkant. Zet gedurende 1 uur in de oven. Zet de oven uit, open de deur en laat de meringue afkoelen in de oven.
  4. 4
    Haal de meringue uit de oven zodra hij op kamertemperatuur is.
  5. 5
    Maak slagroom met de poedersuiker en het vanillepoeder wanneer je de meringue gaat opdienen en verdeel de slagroom over de meringue. Leg ten slotte de vruchten op de slagroom.
  1. 1
    Verwarm de oven voor op 150°C (met hete lucht).
  2. 2
    Zet een bord op een blad bakpapier en teken de vorm af.
  3. 3
    Klop de eiwitten stijf en voeg beetje bij beetje de suiker toe terwijl je blijft kloppen. Voeg de azijn, de maïzena en het vanillepoeder toe en klop nog 1 minuut verder. Giet de bereiding in een spuitzak met gladde spuitmond en vul de cirkel, die getekend is op het bakpapier. Ga een tweede keer langs de buitenkant van de meringue zodat de zijkant hoger is dan de binnenkant. Zet gedurende 1 uur in de oven. Zet de oven uit, open de deur en laat de meringue afkoelen in de oven.
  4. 4
    Haal de meringue uit de oven zodra hij op kamertemperatuur is.
  5. 5
    Maak slagroom met de poedersuiker en het vanillepoeder wanneer je de meringue gaat opdienen en verdeel de slagroom over de meringue. Leg ten slotte de vruchten op de slagroom.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 914; energie (kCal): 220; vetten (g): 11,2; verzadigde vetten (g): 6,3; koolhydraten (g): 27,3; suikers (g): 25,9; vezels (g): 2,6; eiwitten (g): 2,4; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 273,68
Andere wereldkeuken
Vegetarisch
Overig
Dessert

Ingrediënten voor 10 personen

Toon:

  • Tienen-Tirlemont Bloemsuiker
    250 gr
    0
    89
  • Delhaize Eieren | Bruine | Medium
    4 st
    1
    99
  • Delhaize Maiszetmeel
    400 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    1
    29
  • Delhaize Bosvruchten
    2 × 250 gr
    • Diepvriesproduct
    2
    69
  • Campina Room | 4% V.G.
    2 x 25 cl
    4
    45
  • Vahiné Vanillepoeder
    8 gr
    7
    39
  • Reeds in je keuken

  • Delhaize Natuurazijn
    1,5 l
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    0
    52

Totaal:

€21,39