Eton mess met fysalis, dadels en sinaasappelcoulis
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 eiwitten
- 2 sinaasappelen
- 125 g fysalissen zonder kroontje
- 4 Medjooldadels
- 60 g pinda’s zonder toegevoegd zout
- 30 g notenpasta
- 2 dl room met 35% V.G.
- 85 g bloemsuiker
- 1 el bloemsuiker
- 2 g fijne suiker
- 1 mespunt vanillepoeder
- kaneelpoeder
- 2 eiwitten
- 2 sinaasappelen
- 125 g fysalissen zonder kroontje
- 4 Medjooldadels
- 60 g pinda’s zonder toegevoegd zout
- 30 g notenpasta
- 2 dl room met 35% V.G.
- 85 g bloemsuiker
- 1 el bloemsuiker
- 2 g fijne suiker
- 1 mespunt vanillepoeder
- kaneelpoeder