Pavlova met kersen en amandelen
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g kersen op siroop
- 50 g Californische amandelen
- 500 g mascarpone
- 25 cl room met 35% vetgehalte
- 380 g bloemsuiker
- 1 el kristalsuiker
- 1 el maïzena
- 6 eiwitten
- 2 eierdooiers
- 1 vanillestokje
- 700 g kersen op siroop
- 50 g Californische amandelen
- 500 g mascarpone
- 25 cl room met 35% vetgehalte
- 380 g bloemsuiker
- 1 el kristalsuiker
- 1 el maïzena
- 6 eiwitten
- 2 eierdooiers
- 1 vanillestokje