Parmentier met eend en peterseliewortel


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 gekonfijte eendenbillen
- 600 g peterseliewortel
- 4 uien
- 50 g goudgele rozijnen
- 800 g vastkokende aardappelen
- 1 dl water
- 5 cl witte wijnazijn
- 4 el olijfolie
- 50 g boter
- 30 g panko (voor de crumble)
- 50 g parmigiano (voor de crumble)
- 25 g boter (voor de crumble)
- 2 takjes tijm (voor de crumble)
- 2 takjes peterselie (voor de crumble)
- 2 takjes oregano (voor de crumble)
- 3 gekonfijte eendenbillen
- 600 g peterseliewortel
- 4 uien
- 50 g goudgele rozijnen
- 800 g vastkokende aardappelen
- 1 dl water
- 5 cl witte wijnazijn
- 4 el olijfolie
- 50 g boter
- 30 g panko (voor de crumble)
- 50 g parmigiano (voor de crumble)
- 25 g boter (voor de crumble)
- 2 takjes tijm (voor de crumble)
- 2 takjes peterselie (voor de crumble)
- 2 takjes oregano (voor de crumble)