Paaspastei (Frans Paasfeest – recept van Berry)

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 bosje bieslook
- 2 pakjes bladerdeeg
- 2 eieren
- 4 hardgekookte eieren
- 300 g kalfsmedaillons
- 1 teentje knoflook
- 1 kl korianderpoeder
- 1/2 kl nootmuskaatpoeder
- 1 bosje peterselie
- 1/2 kl pimentpoeder
- 1 sjalot
- 250 g varkensgehakt bio
- 1 el zoete wijn (Muscat, Vermouth of Marsala)
- zout en zwarte peper van de molen
- 1 bosje bieslook
- 2 pakjes bladerdeeg
- 2 eieren
- 4 hardgekookte eieren
- 300 g kalfsmedaillons
- 1 teentje knoflook
- 1 kl korianderpoeder
- 1/2 kl nootmuskaatpoeder
- 1 bosje peterselie
- 1/2 kl pimentpoeder
- 1 sjalot
- 250 g varkensgehakt bio
- 1 el zoete wijn (Muscat, Vermouth of Marsala)
- zout en zwarte peper van de molen