Omelet met champignons

Omelet met champignons
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 250 g kastanjechampignons
  • 30 g boter
  • 1 el olijfolie
  • 1 klein teentje knoflook
  • peper en zout
  • 4 eieren
  • fijngesneden peterselie
  • 250 g kastanjechampignons
  • 30 g boter
  • 1 el olijfolie
  • 1 klein teentje knoflook
  • peper en zout
  • 4 eieren
  • fijngesneden peterselie

Begin met koken

  1. 1
    Bak 250 g champignons in stukken in een braadpan, met 30 g boter, 1 el olijfolie en 1 geperst teentje knoflook. Breng op smaak met peper en zout.
  2. 2
    Klop 4 eieren los met gehakte peterselie. Voeg ze toe in de pan en laat de omelet naar eigen smaak stollen. Serveer met brood.
  1. 1
    Bak 250 g champignons in stukken in een braadpan, met 30 g boter, 1 el olijfolie en 1 geperst teentje knoflook. Breng op smaak met peper en zout.
  2. 2
    Klop 4 eieren los met gehakte peterselie. Voeg ze toe in de pan en laat de omelet naar eigen smaak stollen. Serveer met brood.
Energie: 360 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Vaderdag
Ontbijt

Ingrediënten voor 1 persoon

Toon:

  • Delhaize Witte champignons | Belgisch
    250 gr
  • Aubel Zachte boter
    500 gr
    2de tegen -40%
  • Delhaize Lookbol | Netje
    75 gr
  • Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
    100 gr
  • Reeds in je keuken

  • Cirio Olijfolie | Extra vierge
    75 cl
    -40%
  • Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
    38 gr
  • Delhaize Eieren | Bruine | Medium
    4 st

Totaal:

€14,76