Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code EOYCOLLECT!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenMet kokosnoot gepaneerd vis en pittige vinaigrette
Delhaize logo
  • Met kokosnoot gepaneerd vis en pittige vinaigrette

Met kokosnoot gepaneerd vis en pittige vinaigrette

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Hoofdgerecht
Met kokosnoot gepaneerd vis en pittige vinaigrette

Ingrediënten voor 3 Porties

3 Porties
  • frituurolie
  • 500 g filet van roodbaars, pladijs of pangasius
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g kokosnootpoeder
  • 5 cl limoensap
  • 1 el sojasaus
  • 1 bosje verse koriander
  • 5 cl zoete chilisaus

Ingrediënten voor 3 personen

Toon:

Olie | Frituur |  Blend

Delhaize

Olie | Frituur | Blend

2 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,99

Roodbaarshaas

Delhaize

Roodbaarshaas

2 × +/- 250 gr

+/-€15,74

Kokosnoot | Bio

Delhaize

Kokosnoot | Bio

400 gr

Bio

€1,65

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Saus | Soja | Tamari

Saitaku

Saus | Soja | Tamari

150 gr

€3,75

Koriander | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Koriander | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Kruiden | Chili Mélange

Euroma

Kruiden | Chili Mélange

58 gr

€3,35

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Totaal:
+/-€31,82

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min. bereidingstijd + 3 min. baktijd per bakbeurt

  1. Klop de eieren los met peper en zout. Giet het kokosnootpoeder uit op een bord.
  2. Snij de visfilets in stukken (verwijder eventuele graten). Kruid ze en haal ze door de bloem. Schud het teveel aan bloem af, wentel ze dan in de losgeklopte eieren en vervolgens in het kokosnootpoeder. Dek af en zet minstens 30 min. in de koelkast.
  3. Doe de gehakte uitjes in de beker van de mixer. Voeg de chilisaus, het limoensap, de sesamolie, de sojasaus, de koriander en de look toe. Mix tot een gladde saus.
  4. Verwarm de olie in een wok of in de friteuse (180°C).
  5. Bak de gepaneerde filets enkele minuten in de warme olie en laat ze dan uitlekken op keukenpapier.
  6. Dien meteen op met de vinaigrette. Serveer met rijstnoedels en een salade van tomaten, komkommers en sojascheuten.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Diner
Hoofdgerecht
  • Met kokosnoot gepaneerd vis en pittige vinaigrette

Ingrediënten voor 3 personen

Toon:

Olie | Frituur |  Blend

Delhaize

Olie | Frituur | Blend

2 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,99

Roodbaarshaas

Delhaize

Roodbaarshaas

2 × +/- 250 gr

+/-€15,74

Kokosnoot | Bio

Delhaize

Kokosnoot | Bio

400 gr

Bio

€1,65

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Saus | Soja | Tamari

Saitaku

Saus | Soja | Tamari

150 gr

€3,75

Koriander | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Koriander | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Kruiden | Chili Mélange

Euroma

Kruiden | Chili Mélange

58 gr

€3,35

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Totaal:
+/-€31,82