

Zeetong meunière, gepaneerde wortelen en tartaarsaus
Gemiddeld, 30-60 min.
Peer in rode wijn
Doe alle ingrediënten in een steelpan en laat voor de helft indikken. Schil de peer en snij hem in 6 stukken in de lengte. Laat de peren 10 minuten koken in de rode wijnsaus.
Chocoladetaart
Klop het ei en de suiker met een mixer. Smelt de chocolade samen met de melk, de koffie en de boter au bain marie. Voeg het geheel toe aan het opgeklopte ei en doe de gezeefde bloem erbij. Vet 2 muffinvormen in en bestrooi ze met bloem. Giet het mengsel erin en zet 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180° C. Haal de taartjes met een mes uit de vorm en leg ze op een bord.
Afwerking
Ontvorm de lopende chocoladetaartjes op een bord. Leg de peren in rode wijn erbij en serveer met vanille-ijs van Delhaize.
Toon: