Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Lau –Vietnamese fondue
Recept zoekresultaten
Lau –Vietnamese fondue
Lau –Vietnamese fondue
Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
8 porties
500 g
rundvlees voor fondue (of dikke rumsteak)
500 g
diepgevroren, rauwe garnaalstaarten
500 g
sint-jakobsnoten
250 g
rijstvermicelli
1
rundsbouillonblokje
1/2 bussel
koriander
1/2 bussel
munt
2 l
water (voor de bouillon)
3 el
rijstazijn (voor de bouillon)
2 tiges
citroengrasstengels (voor de bouillon)
2 kl
zout (voor de bouillon)
25 g
ananas (voor de saus)
1 el
limoensap (voor de saus)
1 kl
kristalsuiker (voor de saus)
1 dl
water (voor de saus)
5 cl
vissaus (voor de saus)
1 teentje
knoflook (voor de saus)
1
krop sla
1/4
ananas (voor de bouillon)
1
grote ui (voor de bouillon)
1/2
rode peper (voor de saus)
500 g
rundvlees voor fondue (of dikke rumsteak)
500 g
diepgevroren, rauwe garnaalstaarten
500 g
sint-jakobsnoten
250 g
rijstvermicelli
1
rundsbouillonblokje
1/2 bussel
koriander
1/2 bussel
munt
2 l
water (voor de bouillon)
3 el
rijstazijn (voor de bouillon)
2 tiges
citroengrasstengels (voor de bouillon)
2 kl
zout (voor de bouillon)
25 g
ananas (voor de saus)
1 el
limoensap (voor de saus)
1 kl
kristalsuiker (voor de saus)
1 dl
water (voor de saus)
Toon meer