Recept zoekresultatenLau –Vietnamese fondue
Recept zoekresultatenLau –Vietnamese fondue
Delhaize logo
  • Lau –Vietnamese fondue
    A

Lau –Vietnamese fondue

Lau –Vietnamese fondueA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 500 g rundvlees voor fondue (of dikke rumsteak)
  • 500 g diepgevroren, rauwe garnaalstaarten
  • 500 g sint-jakobsnoten
  • 250 g rijstvermicelli
  • 1 rundsbouillonblokje
  • 1/2 bussel koriander
  • 1/2 bussel munt
  • 2 l water (voor de bouillon)
  • 3 el rijstazijn (voor de bouillon)
  • 2 tiges citroengrasstengels (voor de bouillon)
  • 2 kl zout (voor de bouillon)
  • 25 g ananas (voor de saus)
  • 1 el limoensap (voor de saus)
  • 1 kl kristalsuiker (voor de saus)
  • 1 dl water (voor de saus)
  • 5 cl vissaus (voor de saus)
  • 1 teentje knoflook (voor de saus)
  • 1 krop sla
  • 1/4 ananas (voor de bouillon)
  • 1 grote ui (voor de bouillon)
  • 1/2 rode peper (voor de saus)
  • 500 g rundvlees voor fondue (of dikke rumsteak)
  • 500 g diepgevroren, rauwe garnaalstaarten
  • 500 g sint-jakobsnoten
  • 250 g rijstvermicelli
  • 1 rundsbouillonblokje
  • 1/2 bussel koriander
  • 1/2 bussel munt
  • 2 l water (voor de bouillon)
  • 3 el rijstazijn (voor de bouillon)
  • 2 tiges citroengrasstengels (voor de bouillon)
  • 2 kl zout (voor de bouillon)
  • 25 g ananas (voor de saus)
  • 1 el limoensap (voor de saus)
  • 1 kl kristalsuiker (voor de saus)
  • 1 dl water (voor de saus)