Lau –Vietnamese fondue


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g rundvlees voor fondue (of dikke rumsteak)
 - 500 g diepgevroren, rauwe garnaalstaarten
 - 500 g sint-jakobsnoten
 - 250 g rijstvermicelli
 - 1 rundsbouillonblokje
 - 1/2 bussel koriander
 - 1/2 bussel munt
 - 2 l water (voor de bouillon)
 - 3 el rijstazijn (voor de bouillon)
 - 2 tiges citroengrasstengels (voor de bouillon)
 - 2 kl zout (voor de bouillon)
 - 25 g ananas (voor de saus)
 - 1 el limoensap (voor de saus)
 - 1 kl kristalsuiker (voor de saus)
 - 1 dl water (voor de saus)
 - 5 cl vissaus (voor de saus)
 - 1 teentje knoflook (voor de saus)
 - 1 krop sla
 - 1/4 ananas (voor de bouillon)
 - 1 grote ui (voor de bouillon)
 - 1/2 rode peper (voor de saus)
 
- 500 g rundvlees voor fondue (of dikke rumsteak)
 - 500 g diepgevroren, rauwe garnaalstaarten
 - 500 g sint-jakobsnoten
 - 250 g rijstvermicelli
 - 1 rundsbouillonblokje
 - 1/2 bussel koriander
 - 1/2 bussel munt
 - 2 l water (voor de bouillon)
 - 3 el rijstazijn (voor de bouillon)
 - 2 tiges citroengrasstengels (voor de bouillon)
 - 2 kl zout (voor de bouillon)
 - 25 g ananas (voor de saus)
 - 1 el limoensap (voor de saus)
 - 1 kl kristalsuiker (voor de saus)
 - 1 dl water (voor de saus)
 
