Lamsbout van Madras

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 50 g boter
- 1 kl chilipoeder
- 2 kl gemalen gember
- 50 g gepelde amandelen
- 2 el arachide-olie
- 40 cl volle natuuryoghurt
- 12 blaadjes verse munt
- 4 el vers gehakte koriander
- 1 ui
- 1 lamsbout van 1,5 kg
- 3 kruidnagels
- 1 el korianderkorrels
- 1 kl kaneelpoeder
- 3 teentjes knoflook
- 1 kl kerrie
- kardemompoeder
- 50 g gepelde cashewnoten
- 50 g boter
- 1 kl chilipoeder
- 2 kl gemalen gember
- 50 g gepelde amandelen
- 2 el arachide-olie
- 40 cl volle natuuryoghurt
- 12 blaadjes verse munt
- 4 el vers gehakte koriander
- 1 ui
- 1 lamsbout van 1,5 kg
- 3 kruidnagels
- 1 el korianderkorrels
- 1 kl kaneelpoeder
- 3 teentjes knoflook
- 1 kl kerrie