Kipschotel Tex-Mex met gegrilde tortillas


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g kipfilet in blokjes
- 500 g bonenmix van Bonduelle (uitgelekt gewicht)
- 500 g passata
- 250 g Griekse yoghurt natuur
- 7 el olijfolie
- 2 el olijfolie met knoflook “Taste Of Inspirations” (voor de saus)
- 4 kl cajunkruiden Santa Maria
- 3 paprika's (een mix van rode, groene en gele)
- 1/2 bussel lente-ui
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 limoenen
- 1 bussel koriander
- 6 grote tortilla's Santa Maria Original (380 g)
- peper en zout
- 700 g kipfilet in blokjes
- 500 g bonenmix van Bonduelle (uitgelekt gewicht)
- 500 g passata
- 250 g Griekse yoghurt natuur
- 7 el olijfolie
- 2 el olijfolie met knoflook “Taste Of Inspirations” (voor de saus)
- 4 kl cajunkruiden Santa Maria
- 3 paprika's (een mix van rode, groene en gele)
- 1/2 bussel lente-ui
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 limoenen
- 1 bussel koriander
- 6 grote tortilla's Santa Maria Original (380 g)
- peper en zout