Kipsalade met dressing van clementines


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g kippenborstfilets
- 200 g jonge spinazie
- 2 rode paprika's
- 4 clementines
- 1 el sesamzaadjes
- 4 e.l. olijfolie
- verse tijm
- 1 snufje ‘Chili explosion’ Santa Maria
- 2 clementines (het sap, voor de marinade)
- 1/4 Spaanse rode peper
- 1 el esdoornsiroop
- 1 kl currypoeder
- 7 clementine
- verse tijm
- 8 el olijfolie
- 400 g kippenborstfilets
- 200 g jonge spinazie
- 2 rode paprika's
- 4 clementines
- 1 el sesamzaadjes
- 4 e.l. olijfolie
- verse tijm
- 1 snufje ‘Chili explosion’ Santa Maria
- 2 clementines (het sap, voor de marinade)
- 1/4 Spaanse rode peper
- 1 el esdoornsiroop
- 1 kl currypoeder
- 7 clementine
- verse tijm
- 8 el olijfolie