Recept zoekresultatenKippenbrochette en gevulde slabladeren met koolsla
Recept zoekresultatenKippenbrochette en gevulde slabladeren met koolsla
Delhaize logo
  • Kippenbrochette en gevulde slabladeren met koolsla
    A

Kippenbrochette en gevulde slabladeren met koolsla

Kippenbrochette en gevulde slabladeren met koolslaA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g gemarineerde kippenbrochettes
  • 1 kropsalade op kluit
  • 4 takjes tijm
  • 2 el olijfolie
  • 1 kleine biologische spitskool (± 400 g)
  • 3 grote wortelen
  • 3 jonge uien
  • 1/2 citroen
  • 1/2 bussel dille
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 6 el witte azijn
  • 3 el kristalsuiker
  • 125 g mayonaise
  • peper en zout
  • 800 g gemarineerde kippenbrochettes
  • 1 kropsalade op kluit
  • 4 takjes tijm
  • 2 el olijfolie
  • 1 kleine biologische spitskool (± 400 g)
  • 3 grote wortelen
  • 3 jonge uien
  • 1/2 citroen
  • 1/2 bussel dille
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 6 el witte azijn
  • 3 el kristalsuiker
  • 125 g mayonaise
  • peper en zout