Kippenbrochette en gevulde slabladeren met koolsla


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g gemarineerde kippenbrochettes
- 1 kropsalade op kluit
- 4 takjes tijm
- 2 el olijfolie
- 1 kleine biologische spitskool (± 400 g)
- 3 grote wortelen
- 3 jonge uien
- 1/2 citroen
- 1/2 bussel dille
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 6 el witte azijn
- 3 el kristalsuiker
- 125 g mayonaise
- peper en zout
- 800 g gemarineerde kippenbrochettes
- 1 kropsalade op kluit
- 4 takjes tijm
- 2 el olijfolie
- 1 kleine biologische spitskool (± 400 g)
- 3 grote wortelen
- 3 jonge uien
- 1/2 citroen
- 1/2 bussel dille
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 6 el witte azijn
- 3 el kristalsuiker
- 125 g mayonaise
- peper en zout