Cordon bleu met Marsala
Gemiddeld, < 30 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
< 30 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Rosa Dell Angelo
Pancetta per carbonara
120 gr
€4,79
Delhaize
Opgebonden filet | Kalkoen
2 × +/- 800 gr
+/-€24,78
Limmi
Citroensap | Vitamin C
12 cl
€1,19
innocent
Sap | Appel
90 cl
€2,99
Santa Maria
Kruiden | Salie
3 × 11 gr
€8,85
Mielbio
Honing | Veldbloemen | Bio | Onverwarmd
300 gr
€5,79
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 25 min. + 40 min. kooktijd
Kooktip
Serveer met pommes duchesse en busseltjes sperziebonen omwikkeld met spek.
Toon:
Rosa Dell Angelo
Pancetta per carbonara
120 gr
€4,79
Delhaize
Opgebonden filet | Kalkoen
2 × +/- 800 gr
+/-€24,78
Limmi
Citroensap | Vitamin C
12 cl
€1,19
innocent
Sap | Appel
90 cl
€2,99
Santa Maria
Kruiden | Salie
3 × 11 gr
€8,85
Mielbio
Honing | Veldbloemen | Bio | Onverwarmd
300 gr
€5,79
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25