Kalfsreepjes met champignons, tagliatelle en veldsla met balsamico

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g kalfsmedaillons
- 500 g witte champignons
- 100 g schoongemaakte veldsla
- 8 feuilles verse salieblaadjes
- 250 g tagliatelle
- 2 cl room met 20% v.g.
- 1 el balsamico
- 4 kl kalfsfond (poeder)
- 2 el mosterd
- 6 el olijfolie
- 20 g boter
- Peper
- Zout
- 500 g kalfsmedaillons
- 500 g witte champignons
- 100 g schoongemaakte veldsla
- 8 feuilles verse salieblaadjes
- 250 g tagliatelle
- 2 cl room met 20% v.g.
- 1 el balsamico
- 4 kl kalfsfond (poeder)
- 2 el mosterd
- 6 el olijfolie
- 20 g boter
- Peper
- Zout