OverslaanDelhaize logo

Klik, shop en haal gratis op!Ja, je hoort het goed: vanaf nu áltijd GRATIS collect!

Recept zoekresultatenStoofvlees op z'n Italiaans 
Recept zoekresultatenStoofvlees op z'n Italiaans 
Delhaize logo
  • Stoofvlees op z'n Italiaans 

Stoofvlees op z'n Italiaans 

Stoofvlees op z'n Italiaans 
Makkelijk
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g extra mager stoofvlees
  • 2 stengels selder
  • 250 g wortelen
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • 2 blikken (van 400 g) tomatenblokjes
  • 15 g boter
  • 4 el olijfolie
  • 2 vleesbouillonblokjes
  • 1 kruidentuiltje
  • Peper
  • Zout
  • 800 g extra mager stoofvlees
  • 2 stengels selder
  • 250 g wortelen
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • 2 blikken (van 400 g) tomatenblokjes
  • 15 g boter
  • 4 el olijfolie
  • 2 vleesbouillonblokjes
  • 1 kruidentuiltje
  • Peper
  • Zout

Begin met koken

1
Fruit 1 gesnipperde ui en 2 knoflookteentjes op een zacht vuurtje in een braadpan (cocotte) met 3 el olijfolie.  
2
Bak 800 g extra mager stoofvlees in een grote pan op een hoog vuur met 15 g boter en 1 el olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.  
3
Doe 2 blikjes van 400 g tomatenblokjes in de braadpan, samen met 3 dl water, 2 verkruimelde blokjes vleesbouillon, 1 bouquet garni en het vlees. Blus de pan waarin je het vlees hebt gebakken met 1 dl water en giet dit in de braadpan. Roer goed en laat gedurende 1 uur op een laag vuurtje sudderen, zonder deksel.  
4
Snijd 250 g wortelen en 1 rode paprika (zonder de zaadjes) in blokjes. Snijd 2 stengels selderij fijn. Doe alles in de braadpan en laat nog 30 min. verdergaren met het deksel erop.
5
Kruid naar wens en serveer warm, met pasta. 
1
Fruit 1 gesnipperde ui en 2 knoflookteentjes op een zacht vuurtje in een braadpan (cocotte) met 3 el olijfolie.  
2
Bak 800 g extra mager stoofvlees in een grote pan op een hoog vuur met 15 g boter en 1 el olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.  
3
Doe 2 blikjes van 400 g tomatenblokjes in de braadpan, samen met 3 dl water, 2 verkruimelde blokjes vleesbouillon, 1 bouquet garni en het vlees. Blus de pan waarin je het vlees hebt gebakken met 1 dl water en giet dit in de braadpan. Roer goed en laat gedurende 1 uur op een laag vuurtje sudderen, zonder deksel.  
4
Snijd 250 g wortelen en 1 rode paprika (zonder de zaadjes) in blokjes. Snijd 2 stengels selderij fijn. Doe alles in de braadpan en laat nog 30 min. verdergaren met het deksel erop.
5
Kruid naar wens en serveer warm, met pasta. 

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Groene selder | Bio
350 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Wortelen
Delhaize Wortelen
1 kg
1
59
Paprika | Rood
Delhaize Paprika | Rood
1 st
1
09
Gele uien | Netje
Delhaize Gele uien | Netje
500 gr
1
99
Fijngesneden look
Delhaize Fijngesneden look
200 gr
  • frozen.external.af58c8a6.svg
2
85
Fijne tomatenpulp
Cirio Fijne tomatenpulp
3 x 400 gr
5
25
Bouillon | Rund
Oxo Bouillon | Rund
24 cl
6
15
Bouquet garni
Delhaize Bouquet garni
18 gr
4
49

Reeds in je keuken

Boter | Zacht
Paysan Breton Boter | Zacht
125 gr
2
59
Olijfolie | Extra vièrge
Filippo Berio Olijfolie | Extra vièrge
1 l
17
99
Kruiden | Zwarte peper
Delhaize Kruiden | Zwarte peper
500 gr
11
15
Kruiden | Zeezout
Delhaize Kruiden | Zeezout
95 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
29
Totaal:
€23,41