Recept zoekresultatenKabeljauwrug met sausje van Blanche de Namur
Recept zoekresultatenKabeljauwrug met sausje van Blanche de Namur
Delhaize logo
  • Kabeljauwrug met sausje van Blanche de Namur

Kabeljauwrug met sausje van Blanche de Namur

Kabeljauwrug met sausje van Blanche de Namur
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 800 g kabeljauwhaasje met vel
  • 200 g grijze garnalen
  • 300 g zeekraal
  • 1 el boter
  • 2 e.l. olijfolie
  • 2 el Blanche de Namur
  • 60 g geklaarde boter
  • grof zeezout
  • 1 eigeel
  • 1/2 limoen (het sap)
  • 800 g kabeljauwhaasje met vel
  • 200 g grijze garnalen
  • 300 g zeekraal
  • 1 el boter
  • 2 e.l. olijfolie
  • 2 el Blanche de Namur
  • 60 g geklaarde boter
  • grof zeezout
  • 1 eigeel
  • 1/2 limoen (het sap)