Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om de producten « Groentechips (zeezout) van het merk Delhaize Bio » en « Chips stripes & blues sea salt van het merk Terra » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenKabeljauwpapillot met courgettes, krieltjes en rode pesto
Delhaize logo
  • Kabeljauwpapillot met courgettes, krieltjes en rode pesto

Kabeljauwpapillot met courgettes, krieltjes en rode pesto

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Gluten vrij
Moederdag,Romantisch diner
Hoofdgerecht
Kabeljauwpapillot met courgettes, krieltjes en rode pesto

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 600 g kabeljauwfilet
  • 2 kleine courgettes
  • 1 limoen
  • 1 zakje gekookte krieltjes (450 g)
  • 1 schaal verse rode pesto (100 g)
  • 1/2 bussel basilicum
  • 4 takjes tijm
  • peper en zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Kabeljauwfilet | IJsland
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    +/- 330 gr
    +/-22,49€/kg
    +/-€7,42
    F1981081100229000000
  • Courgette | 1Stuk
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    1,25 €/st
    €1,25
    F2020032400055530000
  • Limoenen 4st | Bio
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    300 gr
    8,17 €/kg
    €2,45
    F2021082500086100000
  • Krieltjes
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    450 gr
    2,11 €/kg
    €0,95
    Afhaling vanaf 06/02
    F2017030300349400000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 15 min. + 20 min. kooktijd

    1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij 4 lange rechthoeken bakpapier en vouw ze in twee.
    2. Snij de courgettes en de krieltjes in blokjes. Meng ze met de pesto en verdeel ze over elke reep bakpapier, netjes in het midden. Snij de kabeljauw in 4 delen en leg ze op de courgettes en krieltjes. Voeg er peper, zout, tijmblaadjes, limoenschijfjes en basilicumblaadjes bij. Sluit de papillotten en leg ze op de bakplaat. Bak 20 min.
    3. Serveer goed warm.

    Tip: In de zomer kan je de papillot op de barbecue leggen. Leg dan een vierkant stuk bakpapier op vierkant stuk aluminiumfolie. Zo is je papillot waterdicht en brandveilig.

    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Gluten vrij
    Moederdag,Romantisch diner
    Hoofdgerecht
    Lente,Herfst
    Hoofdgerecht
    • Kabeljauwpapillot met courgettes, krieltjes en rode pesto

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Kabeljauwfilet | IJsland
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    +/- 330 gr
    +/-22,49€/kg
    +/-€7,42
    F1981081100229000000
  • Courgette | 1Stuk
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    1,25 €/st
    €1,25
    F2020032400055530000
  • Limoenen 4st | Bio
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    300 gr
    8,17 €/kg
    €2,45
    F2021082500086100000
  • Krieltjes
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    450 gr
    2,11 €/kg
    €0,95
    Afhaling vanaf 06/02
    F2017030300349400000