Kabeljauwhaas met gestoofde zeekraal en roomsausje met saffraan

< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g kabeljauwhaasje
- 3 doosjes (van 75 g) zeekraal
- 2 sjalotten
- 2 dl room 35%
- 4 dl visfond
- 1 dl witte wijn
- 1/2 doosje (van 140 g) bio zongedroogde tomaatjes
- 1/2 kokertje saffraanpoeder
- 2 el olijfolie
- 25 g geklaarde boter
- 4 el bloem
- peper
- 600 g kabeljauwhaasje
- 3 doosjes (van 75 g) zeekraal
- 2 sjalotten
- 2 dl room 35%
- 4 dl visfond
- 1 dl witte wijn
- 1/2 doosje (van 140 g) bio zongedroogde tomaatjes
- 1/2 kokertje saffraanpoeder
- 2 el olijfolie
- 25 g geklaarde boter
- 4 el bloem
- peper