Kabeljauw in papillot, stoemp met venkel en tomaten


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 650 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
- 1 g boter
- 4 el droge witte wijn
- verse tijm
- 600 g kabeljauwfilet
- 1 teentje knoflook
- 5 cl melk
- 1 niet te dikke venkelknol
- peper
- 3 tomaten
- 650 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
- 1 g boter
- 4 el droge witte wijn
- verse tijm
- 600 g kabeljauwfilet
- 1 teentje knoflook
- 5 cl melk
- 1 niet te dikke venkelknol
- peper
- 3 tomaten