Granolareep met cashewcrème en vijgen
Gemiddeld, 30-60 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Delhaize
Frambozen
250 gr
€3,09
Delhaize
Abrikozen | Zacht
250 gr
€2,89
Delhaize
Kokosnoot | Bio
400 gr
€1,65
Delhaize
Pistachenoten
200 gr
€2,69
Santa Maria
Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame
44 gr
€4,15
Delhaize
Cashewnoten | Geroosterd
200 gr
€2,25
Galbani
Mascarpone
500 gr
€5,19
Mielbio
Honing | Veldbloemen | Bio | Onverwarmd
300 gr
€5,79
Santa Maria
Vanille | Stokje
1 st
€9,19
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Bereidingstijd: 20 min + 3 u weektijd + 2 u rusttijd
Toon:
Delhaize
Frambozen
250 gr
€3,09
Delhaize
Abrikozen | Zacht
250 gr
€2,89
Delhaize
Kokosnoot | Bio
400 gr
€1,65
Delhaize
Pistachenoten
200 gr
€2,69
Santa Maria
Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame
44 gr
€4,15
Delhaize
Cashewnoten | Geroosterd
200 gr
€2,25
Galbani
Mascarpone
500 gr
€5,19
Mielbio
Honing | Veldbloemen | Bio | Onverwarmd
300 gr
€5,79
Santa Maria
Vanille | Stokje
1 st
€9,19
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79