Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenGranolareep met mascarponecrème en frambozen
Delhaize logo
  • Granolareep met mascarponecrème en frambozen
    C

Granolareep met mascarponecrème en frambozen

Granolareep met mascarponecrème en frambozenC
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 200 g verse frambozen
  • 220 g gedroogde abrikozen
  • 30 g gedroogde veenbessen
  • 100 g gedroogde kokosnoot
  • 150 g gepelde pistachenoten
  • 30 g geroosterde sesamzaadjes
  • 150 g cashewnoten
  • 100 g mascarpone
  • 5 cl honing
  • 8 dl water
  • 1 stokje vanille
  • 200 g verse frambozen
  • 220 g gedroogde abrikozen
  • 30 g gedroogde veenbessen
  • 100 g gedroogde kokosnoot
  • 150 g gepelde pistachenoten
  • 30 g geroosterde sesamzaadjes
  • 150 g cashewnoten
  • 100 g mascarpone
  • 5 cl honing
  • 8 dl water
  • 1 stokje vanille

Begin met koken

: 20 min + 3 u weektijd + 2 u rusttijd
1
Week de cashewnoten gedurende 3 u in lauw water.
2
Doe de pistachenoten, het sesamzaad en de gedroogde kokosnoot in de mixer en laat 1 min draaien. Voeg de abrikozen, de veenbessen en 2 el water toe. Mix verder tot je een zachte deegbal hebt.
3
Duw de deegbal plat tussen 2 vellen vershoudfolie zodat je een fijne plak van 1 cm hebt. Leg die voor 1 u in de diepvries.
4
Mix de geweekte cashewnoten, voeg 5 cl water toe en mix tot je een glad deeg hebt. Voeg de mascarpone toe en meng verder met een klopper tot je een homogeen mengsel hebt.
5
Smeer dit uit op de granola en plaats opnieuw 1 u in de diepvries.
6
Leg de frambozen op de crème, snijd er repen van 3 bij 6 cm van en dien meteen op.
1
Week de cashewnoten gedurende 3 u in lauw water.
2
Doe de pistachenoten, het sesamzaad en de gedroogde kokosnoot in de mixer en laat 1 min draaien. Voeg de abrikozen, de veenbessen en 2 el water toe. Mix verder tot je een zachte deegbal hebt.
3
Duw de deegbal plat tussen 2 vellen vershoudfolie zodat je een fijne plak van 1 cm hebt. Leg die voor 1 u in de diepvries.
4
Mix de geweekte cashewnoten, voeg 5 cl water toe en mix tot je een glad deeg hebt. Voeg de mascarpone toe en meng verder met een klopper tot je een homogeen mengsel hebt.
5
Smeer dit uit op de granola en plaats opnieuw 1 u in de diepvries.
6
Leg de frambozen op de crème, snijd er repen van 3 bij 6 cm van en dien meteen op.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 940; energie (kCal): 225; vetten (g): 14,8; verzadigde vetten (g): 5,5; koolhydraten (g): 16,2; suikers (g): 10,8; vezels (g): 2,6; eiwitten (g): 4,9; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 287,55
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 940; energie (kCal): 225; vetten (g): 14,8; verzadigde vetten (g): 5,5; koolhydraten (g): 16,2; suikers (g): 10,8; vezels (g): 2,6; eiwitten (g): 4,9; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 287,55
Vegetarisch
Kids
Overig
Lente,Zomer
Snack

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

Gedroogde veenbessen
30 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Frambozen
Delhaize Frambozen
2 × 125 gr
2
99
Delhaize Abrikozen
250 gr
2
99
Kokosnoot | Geraspt
Vahiné Kokosnoot | Geraspt
115 gr
3
25
Pistachenoten
Delhaize Pistachenoten
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
69
Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame
Santa Maria Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame
44 gr
4
25
Cashewnoten | Gezouten
Delhaize Cashewnoten | Gezouten
175 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
09
Mascarpone
Delhaize Mascarpone
250 gr
1
65
Honing | Berg
Delhaize Honing | Berg
250 gr
3
49
Aroma | Vanille
Vahiné Aroma | Vanille
20 cl
3
99

Reeds in je keuken

Mineraalwater | Niet-bruisend | XXL | PET
Evian Mineraalwater | Niet-bruisend | XXL | PET
6 l
3+1 gratis
5
85
Totaal:
€30,38