Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenGnocchi, spinazie met room van het huis en worst met parmezaan
Delhaize logo
  • Gnocchi, spinazie met room van het huis en worst met parmezaan
    D
Gnocchi, spinazie met room van het huis en worst met parmezaanD

Gnocchi, spinazie met room van het huis en worst met parmezaan

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 200 g jonge spinazieblaadjes
  • 500 g gnocchi
  • 500 g worst met Parmigiano Reggiano
  • 2 dl snel bindende lichte room
  • 2 sjalotten
  • 1 pot gevogeltefond
  • 1 teentje knoflook
  • peper
  • 200 g jonge spinazieblaadjes
  • 500 g gnocchi
  • 500 g worst met Parmigiano Reggiano
  • 2 dl snel bindende lichte room
  • 2 sjalotten
  • 1 pot gevogeltefond
  • 1 teentje knoflook
  • peper

Begin met koken

: 15 min
1
Fruit de versnipperde sjalotten in een nootje boter. Doe de gevogeltefond erbij en laat sudderen. Giet de room erbij en laat nog enkele minuten indikken. Kruid naar smaak met zout en peper.
2
Blancheer de spinazie en doe hem bij de room.
3
Bak de worsten met parmezaan in een pan.
4
Kook de gnocchi in gezouten kokend water. Als ze naar de oppervlakte stijgen (3-4 min), zijn ze gaar. Meng ze met de spinazie. Dien ze heet op. Werk het bord eventueel af met enkele parmezaankrullen.
1
Fruit de versnipperde sjalotten in een nootje boter. Doe de gevogeltefond erbij en laat sudderen. Giet de room erbij en laat nog enkele minuten indikken. Kruid naar smaak met zout en peper.
2
Blancheer de spinazie en doe hem bij de room.
3
Bak de worsten met parmezaan in een pan.
4
Kook de gnocchi in gezouten kokend water. Als ze naar de oppervlakte stijgen (3-4 min), zijn ze gaar. Meng ze met de spinazie. Dien ze heet op. Werk het bord eventueel af met enkele parmezaankrullen.
Nutritionele informatie
D
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 702; energie (kCal): 168; vetten (g): 10,6; verzadigde vetten (g): 4,4; koolhydraten (g): 11,9; suikers (g): 1,2; vezels (g): ; eiwitten (g): 6,2; zout (g): 1,2. Energie (kcal/portie): 683,42
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 702; energie (kCal): 168; vetten (g): 10,6; verzadigde vetten (g): 4,4; koolhydraten (g): 11,9; suikers (g): 1,2; vezels (g): ; eiwitten (g): 6,2; zout (g): 1,2. Energie (kcal/portie): 683,42
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Jonge spinazieblaadjes

Delhaize

Jonge spinazieblaadjes

200 gr

€1,99

Gnocchi |Di Patate

De Cecco

Gnocchi |Di Patate

500 gr

€2,89

Worst | Varken | Kalf

Delhaize

Worst | Varken | Kalf

2 × 390 gr

€8,78

Room | Lichte | 15% 20cl

Dilea

Room | Lichte | 15% 20cl

20 cl

€3,05

Sjalot | Ui | Netje

Delhaize

Sjalot | Ui | Netje

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,05

Bouillon met laag zoutgehalte   | Kip |  108 g

Knorr

Bouillon met laag zoutgehalte | Kip | 108 g

109 gr

€2,75

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€22,30