Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenGnocchi, spinazie met room van het huis en worst met parmezaan
Delhaize logo
  • Gnocchi, spinazie met room van het huis en worst met parmezaan
    D

Gnocchi, spinazie met room van het huis en worst met parmezaan

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€

Score

4 op 5
Hoofdgerecht
Gnocchi, spinazie met room van het huis en worst met parmezaanD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 200 g jonge spinazieblaadjes
  • 500 g gnocchi
  • 500 g worst met Parmigiano Reggiano
  • 2 dl snel bindende lichte room
  • 2 sjalotten
  • 1 pot gevogeltefond
  • 1 teentje knoflook
  • peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Jonge spinazieblaadjes

Delhaize

Jonge spinazieblaadjes

200 gr

€1,99

Gnocchi |Di Patate

De Cecco

Gnocchi |Di Patate

500 gr

€2,89

Worst | Kip

Delhaize

Worst | Kip

2 × 400 gr

€8,00

Room Light 7%

Delhaize

Room Light 7%

20 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,62

Sjalot | Ui | Netje

Delhaize

Sjalot | Ui | Netje

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,05

Bouillon | Gevogelte | Bio

Maggi

Bouillon | Gevogelte | Bio

80 gr

Bio

€2,35

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€18,59

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min

  1. Fruit de versnipperde sjalotten in een nootje boter. Doe de gevogeltefond erbij en laat sudderen. Giet de room erbij en laat nog enkele minuten indikken. Kruid naar smaak met zout en peper.
  2. Blancheer de spinazie en doe hem bij de room.
  3. Bak de worsten met parmezaan in een pan.
  4. Kook de gnocchi in gezouten kokend water. Als ze naar de oppervlakte stijgen (3-4 min), zijn ze gaar. Meng ze met de spinazie. Dien ze heet op. Werk het bord eventueel af met enkele parmezaankrullen.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 702; energie (kCal): 168; vetten (g): 10,6; verzadigde vetten (g): 4,4; koolhydraten (g): 11,9; suikers (g): 1,2; vezels (g): ; eiwitten (g): 6,2; zout (g): 1,2. Energie (kcal/portie): 683,42
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieD
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 702; energie (kCal): 168; vetten (g): 10,6; verzadigde vetten (g): 4,4; koolhydraten (g): 11,9; suikers (g): 1,2; vezels (g): ; eiwitten (g): 6,2; zout (g): 1,2. Energie (kcal/portie): 683,42
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Diner
Hoofdgerecht
  • Gnocchi, spinazie met room van het huis en worst met parmezaan
    D

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Jonge spinazieblaadjes

Delhaize

Jonge spinazieblaadjes

200 gr

€1,99

Gnocchi |Di Patate

De Cecco

Gnocchi |Di Patate

500 gr

€2,89

Worst | Kip

Delhaize

Worst | Kip

2 × 400 gr

€8,00

Room Light 7%

Delhaize

Room Light 7%

20 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,62

Sjalot | Ui | Netje

Delhaize

Sjalot | Ui | Netje

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,05

Bouillon | Gevogelte | Bio

Maggi

Bouillon | Gevogelte | Bio

80 gr

Bio

€2,35

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€18,59