Gnocchi met roquefort


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g bloem
- 400 g bloemige aardappelen
- 1 el ciderazijn
- 2 eierdooiers
- 100 g extra fijne sperziebonen
- 100 g kaas Brillat Savarin
- 1 el notenolie
- peper
- 200 g roquefort
- 80 g roquefort voor de afwerking
- 2 takjes verse dragon
- 50 g walnootpitten
- zout
- 1 el zuivere sesamolie
- 100 g bloem
- 400 g bloemige aardappelen
- 1 el ciderazijn
- 2 eierdooiers
- 100 g extra fijne sperziebonen
- 100 g kaas Brillat Savarin
- 1 el notenolie
- peper
- 200 g roquefort
- 80 g roquefort voor de afwerking
- 2 takjes verse dragon
- 50 g walnootpitten
- zout
- 1 el zuivere sesamolie