Gevogeltestoofpot met peterselie, geprakte aardappelen en gemarineerde komkommersalade

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 komkommers
- zwarte peper
- 30 g zout
- 1 dl wittewijnazijn
- 1 dl vloeibare room
- 4 slaharten
- 100 g bloemsuiker
- 4 bosjes platte peterselie
- 1 feuille laurier
- 1 kg aardappelen voor puree
- 4 stukken kippenbouten
- 100 g gezouten boter
- 1 l kippenfond
- 1 el gele mosterdzaadjes
- 1 citroen
- 40 g boter
- 1 el bloemsuiker
- 2 komkommers
- zwarte peper
- 30 g zout
- 1 dl wittewijnazijn
- 1 dl vloeibare room
- 4 slaharten
- 100 g bloemsuiker
- 4 bosjes platte peterselie
- 1 feuille laurier
- 1 kg aardappelen voor puree
- 4 stukken kippenbouten
- 100 g gezouten boter
- 1 l kippenfond
- 1 el gele mosterdzaadjes
- 1 citroen