1
Meng alle ingrediënten voor de marinade met de geplette knoflookteentjes en laat een halfuurtje trekken zodat de smaken en geuren goed vrijkomen.
2
Haal de ribbetjes uit de koelkast en laat ze minstens 1 u marineren alvorens ze te bakken.
3
Verwarm de oven voor op 180°C.
4
Haal de ribbetjes uit de marinade en kruid met peper en grof zeezout.
5
Zet een pan op het vuur met de olijfolie en laat die goed heet worden. Bak de ribbetjes langs beide kanten.
6
Neem een ovenschaal of braadslede, schik er de ribbetjes in en laat ze voor ± 40 min garen.
7
Haal de ribbetjes uit de oven en dien meteen op.
1
Meng alle ingrediënten voor de marinade met de geplette knoflookteentjes en laat een halfuurtje trekken zodat de smaken en geuren goed vrijkomen.
2
Haal de ribbetjes uit de koelkast en laat ze minstens 1 u marineren alvorens ze te bakken.
3
Verwarm de oven voor op 180°C.
4
Haal de ribbetjes uit de marinade en kruid met peper en grof zeezout.
5
Zet een pan op het vuur met de olijfolie en laat die goed heet worden. Bak de ribbetjes langs beide kanten.
6
Neem een ovenschaal of braadslede, schik er de ribbetjes in en laat ze voor ± 40 min garen.
7
Haal de ribbetjes uit de oven en dien meteen op.