Gemarineerde ribbetjes met marinade van sinaasappel-whisky
Gemiddeld, 30-60 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
30-60 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Kikkoman
Saus | Soja
25 cl
€5,69
Delhaize
Gember | Bio
150 gr
€1,79
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Delhaize
Bladpeterselie Verpakt
100 gr
€1,49
Bereidingstijd: marinade: 15 min. + 30 min. rusttijd & ribbetjes: 1 à 12 u marineertijd + 40 min. gaartijd
Kooktip
Goed om te weten: maak de marinade een dagje van tevoren. Zo kan het vlees zeker de heerlijke smaken van de marinade opnemen.
Toon:
Kikkoman
Saus | Soja
25 cl
€5,69
Delhaize
Gember | Bio
150 gr
€1,79
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Delhaize
Bladpeterselie Verpakt
100 gr
€1,49