Aspergeslaatje met Ardense ham en espuma van blanke boter
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Witte | Asperges
500 gr
€9,49
Delhaize
Waterkers
2 × 120 gr
€3,98
Delhaize
Spinazie | Bio
100 gr
€2,19
Delhaize
Appelen | Granny Smith | Verpakt | 6st
900 gr
€2,39
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Verse kaas | Natuur
200 gr
€1,09
Delhaize
Kappertjes | Surfines
60 gr
€0,89
Delhaize
Appelkappertjes
110 gr
€0,99
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Delhaize
Fleur de sel | Guerande
125 gr
€3,55
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd : 25 min. kooktijd
Tip: Blancheer de waterkers en de spinazie in bouillon, zo heb je meteen een lekkere basis voor een heerlijke soep!
Toon:
Delhaize
Witte | Asperges
500 gr
€9,49
Delhaize
Waterkers
2 × 120 gr
€3,98
Delhaize
Spinazie | Bio
100 gr
€2,19
Delhaize
Appelen | Granny Smith | Verpakt | 6st
900 gr
€2,39
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Verse kaas | Natuur
200 gr
€1,09
Delhaize
Kappertjes | Surfines
60 gr
€0,89
Delhaize
Appelkappertjes
110 gr
€0,99
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Delhaize
Fleur de sel | Guerande
125 gr
€3,55
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25