Recept zoekresultatenGefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Recept zoekresultatenGefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Delhaize logo
  • Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum

Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum

door Wout Bru
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 vaste tomaat
  • 10 kerstomaatjes
  • 50 cl sinaasappelsap
  • 20 cl eiwitten
  • 2 kippenfilets
  • 200 g panco (Japans grof paneermeel)
  • 3 eieren
  • 2 el mosterd
  • 10 cl xeresazijn
  • 50 cl druivenpitolie
  • olijfolie
  • 2 bosjes verse basilicum
  • 1 bosje verse dragon
  • peperbolletjes
  • slablaadjes
  • peper
  • 2 vaste tomaat
  • 10 kerstomaatjes
  • 50 cl sinaasappelsap
  • 20 cl eiwitten
  • 2 kippenfilets
  • 200 g panco (Japans grof paneermeel)
  • 3 eieren
  • 2 el mosterd
  • 10 cl xeresazijn
  • 50 cl druivenpitolie
  • olijfolie
  • 2 bosjes verse basilicum
  • 1 bosje verse dragon
  • peperbolletjes
  • slablaadjes