Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
door Wout Bru

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 vaste tomaat
- 10 kerstomaatjes
- 50 cl sinaasappelsap
- 20 cl eiwitten
- 2 kippenfilets
- 200 g panco (Japans grof paneermeel)
- 3 eieren
- 2 el mosterd
- 10 cl xeresazijn
- 50 cl druivenpitolie
- olijfolie
- 2 bosjes verse basilicum
- 1 bosje verse dragon
- peperbolletjes
- slablaadjes
- peper
- 2 vaste tomaat
- 10 kerstomaatjes
- 50 cl sinaasappelsap
- 20 cl eiwitten
- 2 kippenfilets
- 200 g panco (Japans grof paneermeel)
- 3 eieren
- 2 el mosterd
- 10 cl xeresazijn
- 50 cl druivenpitolie
- olijfolie
- 2 bosjes verse basilicum
- 1 bosje verse dragon
- peperbolletjes
- slablaadjes