Recept zoekresultatenGebraad van knapperig spek en zoete-aardappelpuree met ras el hanout
Recept zoekresultatenGebraad van knapperig spek en zoete-aardappelpuree met ras el hanout
Delhaize logo
  • Gebraad van knapperig spek en zoete-aardappelpuree met ras el hanout

Gebraad van knapperig spek en zoete-aardappelpuree met ras el hanout

Gebraad van knapperig spek en zoete-aardappelpuree met ras el hanout
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 700 g vers spek uit één stuk
  • 1 theelepel 5-kruidenpoeder
  • 1/2 el arachideolie
  • 500 g zoete aardappelen
  • 30 g boter
  • 1 theelepel ras el hanout
  • zwarte peper
  • zout
  • 700 g vers spek uit één stuk
  • 1 theelepel 5-kruidenpoeder
  • 1/2 el arachideolie
  • 500 g zoete aardappelen
  • 30 g boter
  • 1 theelepel ras el hanout
  • zwarte peper
  • zout