Ganzenlever en kleine appelcrumbles met speculaas


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 el balsamico-azijn
- 50 g bloem
- 50 g blonde kandijsuiker
- 280 g dikke Jonagold appels (ong. 280 g per stuk)
- 50 g koude, gezouten boter
- 4 schijfjes ganzenlever
- 2 el olijfolie
- peper
- 35 g speculaas (35 g)
- 4 keer een handvol veldsla
- 1 el balsamico-azijn
- 50 g bloem
- 50 g blonde kandijsuiker
- 280 g dikke Jonagold appels (ong. 280 g per stuk)
- 50 g koude, gezouten boter
- 4 schijfjes ganzenlever
- 2 el olijfolie
- peper
- 35 g speculaas (35 g)
- 4 keer een handvol veldsla