Recept zoekresultatenGanzenlever en kleine appelcrumbles met speculaas
Recept zoekresultatenGanzenlever en kleine appelcrumbles met speculaas
Delhaize logo
  • Ganzenlever en kleine appelcrumbles met speculaas
    D

Ganzenlever en kleine appelcrumbles met speculaas

Ganzenlever en kleine appelcrumbles met speculaasD
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 el balsamico-azijn
  • 50 g bloem
  • 50 g blonde kandijsuiker
  • 280 g dikke Jonagold appels (ong. 280 g per stuk)
  • 50 g koude, gezouten boter
  • 4 schijfjes ganzenlever
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • 35 g speculaas (35 g)
  • 4 keer een handvol veldsla
  • 1 el balsamico-azijn
  • 50 g bloem
  • 50 g blonde kandijsuiker
  • 280 g dikke Jonagold appels (ong. 280 g per stuk)
  • 50 g koude, gezouten boter
  • 4 schijfjes ganzenlever
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • 35 g speculaas (35 g)
  • 4 keer een handvol veldsla