Terugroeping product:«La Fermière liégeois » vermoedelijk ontwikkeling van melkzuurbacteriën die een organoleptisch defect veroorzaken.Meer info >

Recept zoekresultatenFrambozenyoghurt en kokosgranola
Recept zoekresultatenFrambozenyoghurt en kokosgranola
Delhaize logo
  • Frambozenyoghurt en kokosgranola
    Nutri-Score B

Frambozenyoghurt en kokosgranola

Frambozenyoghurt en kokosgranolaB
Gemiddeld
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 200 g frambozen
  • 500 g natuuryoghurt
  • 1 el suiker
  • 1,5 el chiazaadjes
  • 100 g geschaafde amandelen
  • 50 g cashewnoten
  • 30 g gedopte pistachenoten
  • 50 g kokospoeder
  • 50 g pijnboompitten
  • 30 g sesamzaadjes
  • 30 g kokosschilfers
  • 80 g agavestroop
  • enkele blaadjes munt en basilicum Pistou
  • 200 g frambozen
  • 500 g natuuryoghurt
  • 1 el suiker
  • 1,5 el chiazaadjes
  • 100 g geschaafde amandelen
  • 50 g cashewnoten
  • 30 g gedopte pistachenoten
  • 50 g kokospoeder
  • 50 g pijnboompitten
  • 30 g sesamzaadjes
  • 30 g kokosschilfers
  • 80 g agavestroop
  • enkele blaadjes munt en basilicum Pistou

Begin met koken

: 15 min + 20 min kooktijd
1
Verwarm de oven voor op 160°C.
2
Bereid de granola: doe alle droge ingrediënten in een grote met bakpapier bedekte ovenschaal. Voeg de agavestroop toe en meng goed. Bak het mengsel 20 min in de oven en laat afkoelen.
3
Plet de helft van de frambozen met een vork, samen met de suiker. Voeg de yoghurt en 1 el chiazaadjes toe en meng goed.
4
Giet de yoghurt in 1 of 2 kommen, garneer met granola, enkele blaadjes munt en basilicum Pistou, de rest van de frambozen en chiazaadjes.
1
Verwarm de oven voor op 160°C.
2
Bereid de granola: doe alle droge ingrediënten in een grote met bakpapier bedekte ovenschaal. Voeg de agavestroop toe en meng goed. Bak het mengsel 20 min in de oven en laat afkoelen.
3
Plet de helft van de frambozen met een vork, samen met de suiker. Voeg de yoghurt en 1 el chiazaadjes toe en meng goed.
4
Giet de yoghurt in 1 of 2 kommen, garneer met granola, enkele blaadjes munt en basilicum Pistou, de rest van de frambozen en chiazaadjes.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1029; energie (kCal): 248; vetten (g): 17,5; verzadigde vetten (g): 5,4; koolhydraten (g): 13,6; suikers (g): 10,6; vezels (g): 4,4; eiwitten (g): 7,1; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 716,72
Gluten vrij
Brunch,Kids
Brunch,Ontbijt,Snack
Herfst,Winter
Ontbijt

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Cashewnoten | Gezouten
175 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Frambozen
Delhaize Frambozen
2 × 125 gr
2
99
Natuur | Plantaardig alternatief voor yoghurt
Alpro Natuur | Plantaardig alternatief voor yoghurt
500 gr
1
99
Suiker | Fijne korrel
Tienen-Tirlemont Suiker | Fijne korrel
1 kg
1
65
Chiazaad | Bio
Delhaize Chiazaad | Bio
275 gr
Bio
  • little-lione.external.82792960.svg
2
49
Amandelen | Schilfers
Vahiné Amandelen | Schilfers
125 gr
6
95
Gepelde Pistachenoten
Delhaize Gepelde Pistachenoten
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
8
65
Kokosnoot | Geraspt
Vahiné Kokosnoot | Geraspt
115 gr
3
25
Pijnboompitten
Delhaize Pijnboompitten
90 gr
6
39
Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame
Santa Maria Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame
44 gr
4
25
Agave | Siroop | Bio
Sunny Via Agave | Siroop | Bio
500 gr
Bio
    5
    79
    Munt | Verpakt
    Delhaize Munt | Verpakt
    20 gr
    1
    49
    Totaal:
    €48,88