Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenCheesecake vegan met rode vruchten
Delhaize logo
  • Cheesecake vegan met rode vruchten
    B

Cheesecake vegan met rode vruchten

Cheesecake vegan met rode vruchtenB
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
10 porties
  • 200 g frambozen
  • 200 blauwe bessen
  • 400 g cashewnoten
  • 110 g pecannoten
  • 50 g gepelde noten
  • 30 g kokospoeder
  • 250 g ontpitte medjooldadels
  • 2 el citroensap
  • 100 g kokosroom
  • 140 g ahornsiroop
  • 4 el agavesiroop
  • 65 g kokosolie
  • 1 zakje agar-agar
  • fleur de sel
  • 200 g frambozen
  • 200 blauwe bessen
  • 400 g cashewnoten
  • 110 g pecannoten
  • 50 g gepelde noten
  • 30 g kokospoeder
  • 250 g ontpitte medjooldadels
  • 2 el citroensap
  • 100 g kokosroom
  • 140 g ahornsiroop
  • 4 el agavesiroop
  • 65 g kokosolie
  • 1 zakje agar-agar
  • fleur de sel

Begin met koken

: 40 min + 4.15 u vriestijd
1
Week de cashewnoten 30 min in warm water.
2
Mix intussen de frambozen, de blauwe bosbessen en de agavestroop tot een puree. Voeg er de agar-agar aan toe, warm de puree zachtjes op en roer af en toe met een garde. Haal van het vuur zodra het mengsel kookt en laat afkoelen.
3
Bekleed een springvorm van 24 cm diameter met bakpapier.
4
Mix de pecannoten, het kokospoeder, de gehakte dadels en een snufje fleur de sel in de hakmolen tot een deeg. Druk het deeg aan in de vorm, tot een compacte en egale bodem.
5
Mix de uitgelekte cashewnoten samen met de ahornstroop, het citroensap, een snufje fleur de sel, dekokosroom en de kokosolie in de blender tot een homogene massa. Giet het mengel in de vorm en laat 15 min in de diepvriezer opstijven.
6
Overgiet de taart met de rode vruchtencoulis en laat minstens 4 u in de diepvriezer opstijven.
7
Dien koud op.
1
Week de cashewnoten 30 min in warm water.
2
Mix intussen de frambozen, de blauwe bosbessen en de agavestroop tot een puree. Voeg er de agar-agar aan toe, warm de puree zachtjes op en roer af en toe met een garde. Haal van het vuur zodra het mengsel kookt en laat afkoelen.
3
Bekleed een springvorm van 24 cm diameter met bakpapier.
4
Mix de pecannoten, het kokospoeder, de gehakte dadels en een snufje fleur de sel in de hakmolen tot een deeg. Druk het deeg aan in de vorm, tot een compacte en egale bodem.
5
Mix de uitgelekte cashewnoten samen met de ahornstroop, het citroensap, een snufje fleur de sel, dekokosroom en de kokosolie in de blender tot een homogene massa. Giet het mengel in de vorm en laat 15 min in de diepvriezer opstijven.
6
Overgiet de taart met de rode vruchtencoulis en laat minstens 4 u in de diepvriezer opstijven.
7
Dien koud op.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1488; energie (kCal): 357; vetten (g): 24,6; verzadigde vetten (g): 6,8; koolhydraten (g): 28,4; suikers (g): 19,8; vezels (g): 4,2; eiwitten (g): 5,8; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 579,41
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1488; energie (kCal): 357; vetten (g): 24,6; verzadigde vetten (g): 6,8; koolhydraten (g): 28,4; suikers (g): 19,8; vezels (g): 4,2; eiwitten (g): 5,8; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 579,41
Amerikaans
Vegan
Moederdag
Dessert
Dessert

Ingrediënten voor 10 personen

Toon:

Noten
50 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Frambozen
Delhaize Frambozen
250 gr
-12.5% voor 2
  • frozen.external.af58c8a6.svg
2
99
Wilde bosbessen | Bio
Delhaize Wilde bosbessen | Bio
250 gr
-12.5% voor 2
Bio
  • frozen.external.af58c8a6.svg
3
29
Granola | Cashewnoten
Sandra Bekkari Granola | Cashewnoten
2 × 300 gr
-50% Online
3
82
€7,65
Noten | Pecan
Delhaize Noten | Pecan
150 gr
4
19
Kokosnoot | Geraspt
Vahiné Kokosnoot | Geraspt
115 gr
3
25
Delhaize Dadels Deglet Nour
300 gr
-20% voor 3
3
59
Citroensap | Vitamin C
Limmi Citroensap | Vitamin C
12 cl
1
25
Kokosnotenmelk
Suzi Wan Kokosnotenmelk
20 cl
3
49
Esdoorn | Siroop | Bio
Maple Joe® Esdoorn | Siroop | Bio
250 gr
Bio
    6
    09
    Agave  | Siroop | Bio
    Delhaize Agave | Siroop | Bio
    345 gr
    Bio
    • little-lione.external.82792960.svg
    2
    85
    Kokosnootolie
    Vita Coco Kokosnootolie
    25 cl
    9
    99
    Agar-Agar | Plantaardig geleermiddel
    Vahiné Agar-Agar | Plantaardig geleermiddel
    8 gr
    5
    49

    Reeds in je keuken

    Fleur de sel | Guerande
    Delhaize Fleur de sel | Guerande
    125 gr
    3
    55
    Totaal:
    €61,77