Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Delhaize logo
  • Flammekueche
    B
FlammekuecheB

Flammekueche

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

2 porties
  • 2 grote uien
  • 1 focaccia pizzadeeg
  • 150 g gerookte spekreepjes
  • peper
  • 1 g volle plattekaas
  • 2 grote uien
  • 1 focaccia pizzadeeg
  • 150 g gerookte spekreepjes
  • peper
  • 1 g volle plattekaas

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C en neem er het ovenrooster uit.
2
Snipper de uien fijn.
3
Knip een stuk bakpapier ter grootte van het ovenrooster. Leg er het focacciadeeg op. Rek het uit door met de vingertoppen van in het midden naar de kanten toe te duwen. Blijf uitrekken tot het deeg bijna volledig het papier bedekt.
4
Smeer de plattekaas uit over het deeg, bedek met de uien en bestrooi dan met de spekreepjes.
5
Kruid rijkelijk met peper, bestrooi met een snufje nootmuskaat en laat alles op het rooster glijden. Plaats ongeveer 15 min in de oven tot de boorden goudbruin gebakken zijn.
6
Serveer warm met een slaatje.
1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C en neem er het ovenrooster uit.
2
Snipper de uien fijn.
3
Knip een stuk bakpapier ter grootte van het ovenrooster. Leg er het focacciadeeg op. Rek het uit door met de vingertoppen van in het midden naar de kanten toe te duwen. Blijf uitrekken tot het deeg bijna volledig het papier bedekt.
4
Smeer de plattekaas uit over het deeg, bedek met de uien en bestrooi dan met de spekreepjes.
5
Kruid rijkelijk met peper, bestrooi met een snufje nootmuskaat en laat alles op het rooster glijden. Plaats ongeveer 15 min in de oven tot de boorden goudbruin gebakken zijn.
6
Serveer warm met een slaatje.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 691; energie (kCal): 164; vetten (g): 6; verzadigde vetten (g): 2,4; koolhydraten (g): 19,1; suikers (g): 1,8; vezels (g): ; eiwitten (g): 8,2; zout (g): 1,1. Energie (kcal/portie): 811,8
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 691; energie (kCal): 164; vetten (g): 6; verzadigde vetten (g): 2,4; koolhydraten (g): 19,1; suikers (g): 1,8; vezels (g): ; eiwitten (g): 8,2; zout (g): 1,1. Energie (kcal/portie): 811,8
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Frans
Vlees - minder dan 3€
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 2 personen

Toon:

Focaccia | Olijfolie IRozemarijn

Delhaize

Focaccia | Olijfolie IRozemarijn

140 gr

€1,99

Spekblokjes | Gerookt

Herta

Spekblokjes | Gerookt

200 gr

€3,09

Opgeklopte verse kaas | Gezoet

Delhaize

Opgeklopte verse kaas | Gezoet

150 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,57

Reeds in je keuken

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€5,65

Deze recepten kan je ook leuk vinden