Recept zoekresultatenFijne taart met appelen en reblochon
Recept zoekresultatenFijne taart met appelen en reblochon
Delhaize logo
  • Fijne taart met appelen en reblochon
    Nutri-Score D

Fijne taart met appelen en reblochon

Fijne taart met appelen en reblochonD
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 el vloeibare honing
  • 2 el walnoten
  • handvol rucola
  • peper
  • 1 kruimeldeeg
  • 1/2 reblochon
  • 2 appelen
  • 1/2 citroen
  • 2 el vloeibare honing
  • 2 el walnoten
  • handvol rucola
  • peper
  • 1 kruimeldeeg
  • 1/2 reblochon
  • 2 appelen
  • 1/2 citroen

Begin met koken

: 30 min
  1. 1
    Verwarm de oven voor op stand 6 (180°C).
  2. 2
    Schil de appelen en snijd ze in zeer fijne schijfjes. Giet ze in een kleine slakom met het sap van een halve citroen en koud water. Snijd de kaas in plakjes.
  3. 3
    Rol het deeg uit en laat het op het bijgevoegde vel bakpapier liggen. Leg er de goed uitgelekte appelschijfjes op. Laat de rand vrij net als bij een pizza. Overgiet met honing en verdeel de kaas erover. Bestrooi met de grof gehakte walnoten en breng op smaak met peper.
  4. 4
    Zet alles (taart + papier) op het rooster en laat 15 min goudbruin bakken in de oven. Bestrooi met rucola en dien warm op.
  1. 1
    Verwarm de oven voor op stand 6 (180°C).
  2. 2
    Schil de appelen en snijd ze in zeer fijne schijfjes. Giet ze in een kleine slakom met het sap van een halve citroen en koud water. Snijd de kaas in plakjes.
  3. 3
    Rol het deeg uit en laat het op het bijgevoegde vel bakpapier liggen. Leg er de goed uitgelekte appelschijfjes op. Laat de rand vrij net als bij een pizza. Overgiet met honing en verdeel de kaas erover. Bestrooi met de grof gehakte walnoten en breng op smaak met peper.
  4. 4
    Zet alles (taart + papier) op het rooster en laat 15 min goudbruin bakken in de oven. Bestrooi met rucola en dien warm op.

Score

Nog niet beoordeeld

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1392; energie (kCal): 334; vetten (g): 21,3; verzadigde vetten (g): 10,3; koolhydraten (g): 24,4; suikers (g): 5,9; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 9,1; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 402,14
Vegetarisch
Brunch,Picknick
Diner
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

  • Noten
    2 el

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Delhaize Rucola
    100 gr

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Delhaize Honing | Bloemen | Squeeze
    350 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    2
    25
  • Delhaize Kruimeldeeg | Vers
    230 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    0
    91
  • Taste of Inspirations Kaas | Petit reblochon fermier | Blok
    240 gr
    7
    75
  • Delhaize Jonagold | 6ST
    900 gr
    2
    19
  • Delhaize Citroen | 1 st
    1 st
    0
    69
  • Reeds in je keuken

  • Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol
    35 gr
    -10% voor 3
    4
    29

Totaal:

€13,79