
Fazantenfilets met mango, saus met lichte curry


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g fazantenfilet
- 1 bussel groene asperge
- 200 g sluimererwten
- 150 g shimejichampignons
- 8 takjes waterkers
- 1 kleine mango
- 1 dl room
- 2 dl water
- 2 kl geconcentreerde kippenbouillon Knorr
- 80 g boter
- 50 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
- peper en zout
- 2 kl curry ‘Madras’ Market Fresh
- 600 g fazantenfilet
- 1 bussel groene asperge
- 200 g sluimererwten
- 150 g shimejichampignons
- 8 takjes waterkers
- 1 kleine mango
- 1 dl room
- 2 dl water
- 2 kl geconcentreerde kippenbouillon Knorr
- 80 g boter
- 50 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
- peper en zout
- 2 kl curry ‘Madras’ Market Fresh