Delhaize logo
  • 00:00
    -00:53
    B
  • Eiersla

Eiersla

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Brunch
Ontbijt
EierslaB

Ingrediënten voor 2 Porties

2 Porties
  • 2 sprietjes bieslook
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel mayonaise
  • peper en zout
  • 1 eetlepel yoghurt natuur

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Bieslook | Kruiden | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    74,50 €/kg
    €1,49
    F2021022400077520000
  • Eieren | Medium | Vrije uitloop
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    6 st
    0,33 €/st
    €1,99
    F2010083100116000000
  • Yoghurt | Natuur | Bio
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    500 gr
    4,38 €/kg
    €2,19
    F1991090400131500000
  • Reeds in je keuken
  • Mayo | Ei | Squeeze
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    42 cl
    4,02 €/l
    €1,69
    S2006121200010150000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 5 min + 7 min kooktijd

    1. Kook de eieren gedurende 7 min.
    2. Hak de gepelde eieren grof en meng er de mayonaise, de yoghurt en de fijngehakte bieslook onder.
    3. Kruid met peper en zout.

    Kooktip

    Voeg niet te veel mayonaise toe, anders proef je de eieren niet meer.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 712; energie (kCal): 172; vetten (g): 13,6; verzadigde vetten (g): 3,6; koolhydraten (g): 0,9; suikers (g): 0,8; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 11,5; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 201,58
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Vegetarisch
    Brunch
    Overig
    Ontbijt
    • 00:00
      -00:53
      B
    • Eiersla

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Bieslook | Kruiden | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    74,50 €/kg
    €1,49
    F2021022400077520000
  • Eieren | Medium | Vrije uitloop
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    6 st
    0,33 €/st
    €1,99
    F2010083100116000000
  • Yoghurt | Natuur | Bio
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    500 gr
    4,38 €/kg
    €2,19
    F1991090400131500000
  • Reeds in je keuken
  • Mayo | Ei | Squeeze
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    42 cl
    4,02 €/l
    €1,69
    S2006121200010150000