Eendenborstfilets met spinazie, gelakte saus met gember


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 verse bruine kalfsfond (2,2dl)
- 2 el sojasaus
- 4 gesnipperde gemberballetjes op siroop
- 2 grote eendenborstfilets
- 900 g jonge spinazie
- 2 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 4 el geroosterde pinda’s
- 2 verse bruine kalfsfond (2,2dl)
- 2 el sojasaus
- 4 gesnipperde gemberballetjes op siroop
- 2 grote eendenborstfilets
- 900 g jonge spinazie
- 2 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 4 el geroosterde pinda’s