Cupcakes met citroen, honing en tijm, yoghurttopping
door Gema Gomez


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 eieren
- 2 biocitroenen
- 2 takjes tijm
- 270 g amandelpoeder
- 1 kl afgestreken bicarbonaat
- 180 g biohoningcrème Oxfam Fair Trade
- 5 el olijfolie “Delicate” De Cecco
- 1 snufje zout
- 1 biocitroen (voor de topping)
- 2 takjes tijm (voor de topping)
- 300 g de Griekse yoghurt met 10% V.G. (voor de topping)
- 3 eieren
- 2 biocitroenen
- 2 takjes tijm
- 270 g amandelpoeder
- 1 kl afgestreken bicarbonaat
- 180 g biohoningcrème Oxfam Fair Trade
- 5 el olijfolie “Delicate” De Cecco
- 1 snufje zout
- 1 biocitroen (voor de topping)
- 2 takjes tijm (voor de topping)
- 300 g de Griekse yoghurt met 10% V.G. (voor de topping)