Chocoladetaart met zoute karamel


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 eidooier (voor het zanddeeg)
- 250 g bloem (voor het zanddeeg)
- 1 el kristalsuiker (voor het zanddeeg)
- 125 g boter
- 1/2 kl zout (voor het zanddeeg)
- 1 dl room (voor de karamel)
- 200 g kristalsuiker (voor de karamel)
- 100 g gezouten boter (voor de karamel)
- 2 dl room (voor de ganache)
- 300 g Callets Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade) (voor de ganache)
- 30 g gezouten boter (voor de ganache)
- 1 eidooier (voor het zanddeeg)
- 250 g bloem (voor het zanddeeg)
- 1 el kristalsuiker (voor het zanddeeg)
- 125 g boter
- 1/2 kl zout (voor het zanddeeg)
- 1 dl room (voor de karamel)
- 200 g kristalsuiker (voor de karamel)
- 100 g gezouten boter (voor de karamel)
- 2 dl room (voor de ganache)
- 300 g Callets Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade) (voor de ganache)
- 30 g gezouten boter (voor de ganache)