
Chocoladetaart met zoute ganache en karamel


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/2 rol taartdeeg zonder gluten, kant-en-klaar
- 40 g gezouten pindanoten
- 150 g pure chocolade
- 1 dl room (voor de ganache)
- 2,5 cl room (voor de karamel)
- 37,5 g gezouten boter (voor de ganache)
- 40 g gezouten boter (voor de karamel)
- 50 g kristalsuiker
- 1/2 mespunt grof zeezout
- 1/2 rol taartdeeg zonder gluten, kant-en-klaar
- 40 g gezouten pindanoten
- 150 g pure chocolade
- 1 dl room (voor de ganache)
- 2,5 cl room (voor de karamel)
- 37,5 g gezouten boter (voor de ganache)
- 40 g gezouten boter (voor de karamel)
- 50 g kristalsuiker
- 1/2 mespunt grof zeezout