Broccolini met tzaziki
door Yves Mattagne


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g broccolini
- gepofte quinoa
- peper
- zout
- 50 g komkommer (voor de tzatziki)
- 10 g munt (voor de tzatziki)
- 1/2 limoen (voor de tzatziki)
- 250 g griekse yoghurt (voor de tzatziki)
- 75 g olijfolie (voor de tzatziki)
- 10 g harissa (voor de za’atarmengeling)
- 50 g olijfolie (voor de za’atarmengeling)
- 5 g za’atar (voor de za’atarmengeling)
- 5 g gemalen komijn (voor de za’atarmengeling)
- 1 g knoflook (voor de za’atarmengeling)
- 1 g zout (voor de za’atarmengeling)
- 200 g broccolini
- gepofte quinoa
- peper
- zout
- 50 g komkommer (voor de tzatziki)
- 10 g munt (voor de tzatziki)
- 1/2 limoen (voor de tzatziki)
- 250 g griekse yoghurt (voor de tzatziki)
- 75 g olijfolie (voor de tzatziki)
- 10 g harissa (voor de za’atarmengeling)
- 50 g olijfolie (voor de za’atarmengeling)
- 5 g za’atar (voor de za’atarmengeling)
- 5 g gemalen komijn (voor de za’atarmengeling)
- 1 g knoflook (voor de za’atarmengeling)
- 1 g zout (voor de za’atarmengeling)