Bloemkoolhummus en -couscous met radijzen-bloemkoolpickles


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 bloemkool
- 250 g kikkererwten
- 1 l groentebouillon
- 3 el tahini
- 2 el mosterd
- 4 el olijfolie
- 2 el zonnebloemolie
- 1 teentje knoflook
- Za'atar
- peper van de molen
- fleur de sel
- 1/2 bloemkool (voor de pickles)
- 1 bussel radijzen (voor de pickles)
- 150 g kristalsuiker (voor de pickles)
- 3,5 dl water (voor de pickles)
- 1 dl witte wijnazijn (voor de pickles)
- 2 blaadjes laurier (voor de pickles)
- 5 jeneverbessen (voor de pickles)
- 2 kruidnagels (voor de pickles)
- 2 steranijzen (voor de pickles)
- 30 g zout (voor de pickles)
- 1 bloemkool
- 250 g kikkererwten
- 1 l groentebouillon
- 3 el tahini
- 2 el mosterd
- 4 el olijfolie
- 2 el zonnebloemolie
- 1 teentje knoflook
- Za'atar
- peper van de molen
- fleur de sel
- 1/2 bloemkool (voor de pickles)
- 1 bussel radijzen (voor de pickles)
- 150 g kristalsuiker (voor de pickles)
- 3,5 dl water (voor de pickles)