Muffins met bosbessen en yoghurt
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
30-60 min.Budget
€Score
4 op 5Toon:
Delhaize
Likeur | Amaretto
70 cl
€10,49
Delhaize
Aardbei
2 × 250 gr
€8,98
Zusto
Suiker | Vervanger
300 gr
€4,29
Galbani
Mascarpone
500 gr
€5,19
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Kooktip
Je kunt de pistachenoten vervangen door geroosterde, geschaafde amandelen.
Toon:
Delhaize
Likeur | Amaretto
70 cl
€10,49
Delhaize
Aardbei
2 × 250 gr
€8,98
Zusto
Suiker | Vervanger
300 gr
€4,29
Galbani
Mascarpone
500 gr
€5,19
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55