
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 onbehandelde citroen
- 4 Ardense forellen bio
- 500 g krielaardappelen
- 60 g boter
- 19 cl visfond
- verse kruiden naar keuze: dragon, platte peterselie, dille, kervel, ...
- verse tijm (voor de marinade)
- 2 el olijfolie
- 1 el balsamico
- peper en Guérande-zout
- 1 el balsamicoazijn
- 1 onbehandelde citroen
- 4 Ardense forellen bio
- 500 g krielaardappelen
- 60 g boter
- 19 cl visfond
- verse kruiden naar keuze: dragon, platte peterselie, dille, kervel, ...
- verse tijm (voor de marinade)
- 2 el olijfolie
- 1 el balsamico
- peper en Guérande-zout
- 1 el balsamicoazijn