Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Press_Overview_2020_avrilPressRelease_2020_04-20_EasterEggsWondelgem
Pers 2020

Delhaizesupermarkt Wondelgem schenkt 120 kg paaseitjes aan Woonzorgcentrum De Liberteyt en de politie van Wondelgem

Wondelgem – Delhaizesupermarkt Wondelgem schenkt 120 kg paaseitjes aan Woonzorgcentrum De Liberteyt en de politie van Wondelgem. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, heeft Delhaizesupermarkt Wondelgem besloten om paaseieren te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Tijdens deze uitzonderlijke periode hebben veel mensen het moeilijk en kan het moreel wat zakken. Daarom besloot Delhaizesupermarkt Wondelgem om 120 kg paaseitjes te schenken aan Woonzorgcentrum De Liberteyt en de politie van Wondelgem. “We gaan momenteel door een moeilijke periode waar veel mensen een opkikker kunnen gebruiken. Daarom hopen wij met dit klein gebaar een glimlach op een aantal gezichten te toveren.”, zegt Sandy De Nutte, de winkeldirecteur van Delhaizesupermarkt Wondelgem. Beide organisaties hebben het voorstel heel positief ontvangen en zijn blij dat het zijn mensen hiermee een klein beetje kan verwennen.

PRAKTISCHE INFO:

Delhaizesupermarkt Wondelgem
Botestraat 14, 9032 Wondelgem

Woonzorgcentrum De Liberteyt
Vroonstallendries 22, 9032 Wondelgem

Lokale Politie Wondelgem
Pieter Cieterslaan 29, 9032 Wondelgem

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be, en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.