Recept zoekresultatenHalloweentaart met peren en frambozen
Recept zoekresultatenHalloweentaart met peren en frambozen
Delhaize logo
  • Halloweentaart met peren en frambozen
    Nutri-Score B

Halloweentaart met peren en frambozen

Halloweentaart met peren en frambozenB
Makkelijk
> 60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 3 gekke peren
  • 250 g (diepgevroren) frambozen
  • 3 el ruwe rietsuiker
  • 1 el maïzena
  • 1 kl kaneel
  • 2 plakken bladerdeeg
  • 1 ei om in te smeren
  • 3 gekke peren
  • 250 g (diepgevroren) frambozen
  • 3 el ruwe rietsuiker
  • 1 el maïzena
  • 1 kl kaneel
  • 2 plakken bladerdeeg
  • 1 ei om in te smeren

Begin met koken

: 20 min. + 40 min. kooktijd
  1. 1
    Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. 2
    Schil de peren en snijd ze in grote blokjes.
  3. 3
    Meng de peren, de diepgevroren frambozen, 2 el rietsuiker, de maizena en de kaneel in een slakom.
  4. 4
    Bekleed een taartvorm met 1 plak bladerdeeg en verdeel er het vruchtenmengsel over.
  5. 5
    Snijd met een klein mesje een masker in het tweede bladerdeeg.
  6. 6
    Leg dit deeg op de taart, met de tekening mooi in het midden. Druk de randen vast met een vork.
  7. 7
    Klop het ei los in een kom met 1 el water en smeer er de taart mee in, met behulp van een penseel. Bestrooi met de rest van de rietsuiker.
  8. 8
    Schuif de taart 40 min. in de oven.
  1. 1
    Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. 2
    Schil de peren en snijd ze in grote blokjes.
  3. 3
    Meng de peren, de diepgevroren frambozen, 2 el rietsuiker, de maizena en de kaneel in een slakom.
  4. 4
    Bekleed een taartvorm met 1 plak bladerdeeg en verdeel er het vruchtenmengsel over.
  5. 5
    Snijd met een klein mesje een masker in het tweede bladerdeeg.
  6. 6
    Leg dit deeg op de taart, met de tekening mooi in het midden. Druk de randen vast met een vork.
  7. 7
    Klop het ei los in een kom met 1 el water en smeer er de taart mee in, met behulp van een penseel. Bestrooi met de rest van de rietsuiker.
  8. 8
    Schuif de taart 40 min. in de oven.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 174 kcal - Vetten: 7.8 g - Koolhydraten: 21.1 g - Vezels: 3 g - Eiwitten: 2.9 g
Vegetarisch
Halloween
Dessert

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

  • Delhaize Peren | Conference | Verpakt | 4st
    600 gr
    1
    99
  • Delhaize Frambozen
    250 gr
    5
    49
  • Tienen-Tirlemont Cassonade
    500 gr
    1
    65
  • Delhaize Maiszetmeel
    400 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    1
    29
  • Santa Maria Kruiden | Kaneel | Gemalen
    38 gr
    -10% voor 3
    3
    79
  • Delhaize Bladerdeeg | Vierkanten
    2 × 300 gr
    2
    49
  • Delhaize Eieren | Bruine | Medium
    4 st
    1
    99

Totaal:

€21,18

Deze recepten kan je ook leuk vinden