Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Onze winkelformules

Shop&go

In een wereld waar alles snel gaat, is shop&go een oplossing die winkelen makkelijk maakt. De winkels liggen op de weg, zijn altijd open en hebben een beperkte maar zeer praktische oppervlakte. Shop&go beantwoordt aan alle dagelijkse behoeften met de grote hoeveelheid verse en kant-en-klare producten, seizoensfruit- en groenten en een zeer uitgebreide keuze, zodat je iedere dag goed kunt eten.

Het aanbod bij shop&go


Bij Shop&go tref je evenwichtige en lekkere voedingswaren aan, om de hele dag door energie te hebben.

De behoeftes van de klant worden ook op ieder moment van de dag perfect ingevuld. Zo werden er 4 behoeftes geïdentificeerd: klaar om te eten, klaar om te smeren, klaar om op te warmen en klaar om te koken.
 
Je vindt er een ruime waaier aan gezonde en originele gerechten: sushi, verse soep, smoothies, belegde broodjes, bereide salades en gerechten, fruitsalade, verse fruitsappen... kom onze nieuwigheden ontdekken en leer alle smaken kennen. Het aanbod is fris en kleurrijk dankzij de seizoensvruchten en –groenten.
Een bijkomende meerwaarde is het gamma van dagelijks vers en ter plaatse gebakken brood, stokbrood, pistolets, boterkoeken, ... 
 
Tot slot vind je er ook alle basisproducten om thuis te koken: bloem, eieren, pasta, bioproducten, melk, koffie, diepvriesproducten, enz.
Een onverwacht feestje? Of snel nog een last minute cadeautje nodig? Zelfs voor een goede fles wijn of een boeket bloemen biedt Shop&go de beste keuze.
 

Wat is shop&go?

In een wereld waar alles snel gaat, is Shop&go dé oplossing die winkelen makkelijk maakt.
 
De Shop&go's zijn proximiteitswinkels met een aangepast en aantrekkelijk aanbod. Ze zijn gelegen langs gewest- en autosnelwegen, in stations en metrohaltes en drukke winkelstraten. Daarom zijn ze heel praktisch voor snelle boodschappen. En om het leven nog te vergemakkelijken, hebben ze ruime openingsuren. Zo kunnen de klanten er hun aankopen doen op de meest onverwachte momenten.
 
Shop&go beantwoordt aan alle dagelijkse behoeften met een grote hoeveelheid verse en kant-en-klare producten, seizoensfruit- en groenten en een zeer uitgebreide keuze, zodat je iedere dag goed kunt eten.
 

Interesse om zelfstandige shop&go-uitbater te worden? Neem contact op!