Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Onze winkelformulesProxy Delhaize
Onze winkelformules

Proxy Delhaize

Proxy Delhaize wil zo dicht mogelijk bij zijn klanten staan; deze winkels liggen immers altijd in de buurt. Je kunt er winkelen in een gastvrij kader, je vindt er de producten die je nodig hebt en de kwaliteit die je mag verwachten van een Delhaize-winkel. Bovendien kan je in veel van deze winkels ook op zondagvoormiddag terecht.

Het aanbod bij Proxy Delhaize

Bij Proxy Delhaize kan je steeds terecht voor vers vlees, kraakvers brood, lekkere wijn, een verrassend assortiment fruit en groenten, gezonde zuivel en heel wat bio-producten.

Ook de plus-kaart is een vaste waarde bij Proxy Delhaize: per aankoopschijf van twee euro krijg je één plus-punt.

Wat is Proxy Delhaize?

Met deze winkelformule biedt Delhaize een heuse buurtsupermarkt aan die inspeelt op de behoeften van de consument: comfortabel winkelen, flexibiliteit, kwaliteitsaanbod van voedingsproducten en uiteraard nabijheid. De zelfstandige uitbaters van deze winkels kunnen niet alleen terugvallen op een naam die staat voor kwaliteit, maar krijgen ook de steun van Delhaize op het gebied van knowhow, logistiek, informaticaondersteuning, reclamecommunicatie en instrumenten voor klantencontacten, zoals de plus-kaart.

Interesse om zelfstandige Proxy Delhaize-uitbater te worden? Neem contact op!